Noćni život u Sevilli je jako živ i dinamičan. Sevilla je uzbudljiv grad poznat po svojoj zapanjujućoj arhitekturi, bogatoj kulturi i živahnom noćnom životu. Bilo da ste domaći ili turist, Sevilla ima niz mogućnosti za ponuditi onima koji žele iskusiti klupsku scenu grada. Ovdje ti donosim vodič kroz najbolje klubove i mjesta za noćni život u Sevilli.

Najbolji klubovi i barovi:

1. Iguana

Od barova je meni osobno najdraže mjesto „Iguana“, a nalazi se na Muelle de las Delicias, módulo sur. U popodnevnim i predvečernim satima je „chill river bar“ s DJ-em i bude otvoren do 2h-3h ujutro, a navečer u proljetnim i ljetnim mjesecima se pretvori u klub na otvorenom kada bude otvoren do ranih jutarnjih sati. “Iguana” ima u svom sklopu i restoran s odličnom hranom koji je otvoren tijekom cijele godine. Na katu postoji i sala gdje se tjedno održavaju i salsa partiji, pa ako se zaljubljenik u ples, ovo je pravo mjesto za vas.

“Iguana” je popularno mjesto za noćni život u Sevilli. U klubu se pušta latinoamerička, pop i elektronička glazba kako bi zabava trajala cijelu noć. Tu je i VIP prostor, gdje gosti mogu uživati ​​u ekskluzivnijem iskustvu i ponudi boca. Dekor je moderan sa šarenim osvjetljenjem i neonskim akcentima koji stvaraju zabavan i privlačan ambijent.

Sevilla – Iguana

2. Abril

Klub “Abril” je popularan noćni klub smješten u srcu Seville, a nalazi se u ulici Luis Montoto 118. Otvoren je u jesenskim i zimskim mjesecima, sve do proljeća kada temperature porastu, nakon čega se zatvara i cijeli noćni život se seli u klubove na otvorenom.

Konkretno u slučaju ovog kluba, “Abril” zatvara, a “Iguana” se (osim što je tijekom cijele godine chill bar uz rijeku) pretvara u noćnim satima u živahan i atraktivan klub na otvorenom. “Abril” je poznat po svojoj živahnoj atmosferi, s mješavinom lokalaca i turista koji uživaju u glazbi i plešu cijelu noć. Glazba koja se pušta u klubu kreće se od latino i reggaetona do elektronske i popa, uz live nastupe poznatih DJ-a i umjetnika. Jedinstveni dizajn kluba i moderna rasvjeta stvaraju energičan ambijent koji stvara savršeno raspoloženje za noćni izlazak. Ako ste u potrazi za zabavnim i uzbudljivim iskustvom noćnog života u ovom prekrasnom gradu, klub “Abril” svakako vrijedi posjetiti.

3. Rosso by AntiqueTheatro

“Rosso” je jedan od najživljih noćnih klubova u Sevilli, a nalazi se na adresi c.Matemáticos Rey Pastor y Castro. Ovo elegantno mjesto nudi impresivno iskustvo za ljubitelje zabava. Interijer kluba ukrašen je odvažnom i modernom estetikom, sa zadivljujućim plesnim podijem, VIP prostorom i impresivnim zvučnim sustavom koji stvara naelektriziranu atmosferu. Glazba koju puštaju rezidentni DJ-i kreće se od reggaetona, techna do housea, a klub često ugošćuje međunarodne gostujuće DJ-e koji puštaju najnovije hitove. Sa svojom živahnom atmosferom, elegantnim dizajnom i vrhunskom glazbom, “Rosso” je savršeno odredište za sve koji žele plesati cijelu noć u Sevilli.

“Rosso” je klub na otvorenom koji je otvoren u proljetnim i ljetnim mjesecima, a “Antique Theatro” je klub na istoj adresi, ali u zatvorenom i otvoren je u jesenskim i zimskim mjesecima. “Antique Theatro” također ima izvedbe uživo, čime svojim gostima pruža jedinstveno i nezaboravno iskustvo.

Sevilla - Rosso by Antique Theatro
Sevilla – Rosso by Antique Theatro

4. Uthopia

“Uthopia” je klub na 3 kata koji se nalazi u Centro Comercial Plaza de Armas u ulici c.Torneo 69, odmah nasuprot autobusnog kolodvora Plaza de Armas u samom centru grada. Na svakom od 3 kata glazbu pušta različiti DJ.

“Uthopia” je popularan noćni klub u Sevilli i može se pohvaliti impresivnim ozvučenjem i prostranim plesnim podijem koji privlači i domaće i turiste. U klubu se pušta mješavina reggaetona, elektroničke, house i komercijalne glazbe, a često ugošćuje nastupe uživo lokalnih i međunarodnih DJ-a. Nerijetko organizira i tematske večeri.

5. Bilindo

“Bilindo” je popularan noćni klub u na otvorenom, a nalazi se na Paseo de las Delicias pokraj Parque de María Luisa. I ovaj klub je poznat po živahnoj atmosferi i latino glazbi. Klub se nalazi u centru grada i ima veliki podij i udobne izdvojene prostore za sjedenje i VIP zonu. Kao i u većini ostalih klubova, i ovdje se pušta latino i reggaeton glazba. Dekor je mješavina tradicionalnih i modernih elemenata, što stvara uzbudljiv i dinamičan ambijent. Klub “Bilindo” odlično je mjesto za doživljaj živopisne kulture Seville, s raznolikom publikom koja uključuje lokalno stanovništvo i strance iz cijelog svijeta. Ovaj klub svakako vrijedi posjetiti.

Sevilla - Bilindo
Sevilla – Bilindo

6. Terazza Chile

“Terraza Chile” je popularan manji bar/klub koji se nalazi na Paseo de las Delicias. Bar je poznat po svom izvrsnom vanjskom prostoru za sjedenje, koji nudi prekrasan pogled na grad i opuštenu atmosferu. Ovo je odlično mjesto za uživanje u ležernom izlasku s prijateljima. Ljubazno osoblje i živahna glazba bara također ga čine popularnim izborom među lokalnim stanovništvom i turistima.

7. River bars “New York” i “Manhattan”

“New York” i “Manhattan” dva su popularna bara smještena uz rijeku Guadalquivir, uz Paseo de las Delicias. Ovi barovi imaju lijepi pogled na rijeku i pružaju pravi opuštajući ugođaj dok uživate s prijateljima uz španjolsku glazbu. Barovi nude razne vrste pića među kojima se posebno ističu kokteli. Sa svojom odličnom lokacijom i opuštenim ambijentom, ovi barovi uz rijeku omiljeno su mjesto kako među lokalnim stanovništvom, tako i među turistima. Bilo da tražite mjesto za opuštanje nakon dana istraživanja Seville ili zabavni izlazak s prijateljima, ova mjesta svakako uzmite u obzir.

Sevilla - Muelle New York
Sevilla – Muelle New York

8. The Second Room

“The Second Room” je mali i udoban bar/klub smješten u centru Seville, poznat po underground techno i house glazbi. Klub je savršen za one koji vole intimne i alternativne prostore, te za one željne plesa do ranih jutarnjih sati. Klub također ugošćuje umjetničke izložbe i događanja, pružajući svojim gostima jedinstveno iskustvo.

9. Barovi na Paseo de Cristóbal Colón

Uz rijeku Guadalquivir na tzv. Paseo (Paseo de Cristóbal Colón), odmah nasuprot mosta Puente de Triana, nalazi se niz barova koji su doslovno poredani jedan do drugog i svaki od njih ima svog DJ-a. Mnogima okupljanje i uživanje u glazbi na ovom mjestu predstavlja predizlazak.

Zaključak

Prije izlaska svakako pročitaj OVAJ tekst gdje ti donosim savjete i stvari koje moraš znati prije izlaska!

Općenito, Sevilla nudi niz mogućnosti za one koji žele iskusiti klupsku scenu grada. Bilo da tražite intimna i alternativna mjesta ili prostrane i popularne klubove, Sevilla ima za svakoga ponešto. Zato obujte svoje plesne cipele, pozovite prijatelje i pripremite se za noćni izlazak u Sevilli!

MOŽDA ĆE TE ZANIMATI I OVO:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)