Flamenco show “La Cantaora”

Tablao Flamenco La Cantaora svakako je jedan od najboljih u Sevilli i meni osobno najdraži. Ovo je flamenco show koji vam nudi nezaboravno iskustvo, a nalazi se u samom centru grada u ulici Calle Albareda 22 odmah pokraj trga Plaza Nueva. Ovdje se susreću veliki umjetnici iz cijele zemlje kako bi predstavili svoju umjetnost kroz pjevanje i ples i omogućili vam da uživate u sjaju najstvarnijeg i najautentičnijeg flamenca. Plesači, pjevači i gitaristi se uvijek mijenjaju i sve su to jaka imena na španjolskoj flamenco sceni.

Zanimljivost je da ovdje umjetnici improviziraju cijeli show. Tako da ćete zasigurno doživjeti pravo autentično iskustvo i atmosferu koja će vas odvesti u najčišće doba andaluzijskog flamenca. Ukoliko želite, ovdje možete probati i tipičnu andaluzijsku kuhinju. Naime, večera se poslužuje prije početka show-a, nikako za vrijeme njegovog trajanja. Razlog ovome je da se atmosfera ne kvari kako bi umjetnici u potpunosti mogli biti fokusirani pružajući vam najbolje iskustvo.

Show se obično održava dva puta u danu i to u 19:00h i 21:00h, a traje oko 1h. Cijena varira ovisno o tome želite li večeru ili samo želite prisustvovati show-u.

Ako vam je potrebna pomoć pri rezervaciji svog mjesta, slobodno me kontaktirajte i ja ću to napraviti za vas. Samo POPUNI OBRAZAC ispod i u opis navedi broj osoba za rezervaciju i svoj kontakt broj. Plaćanje vršite na licu mjesta, NE meni.