Pozdrav i dobrodošli! 🙂

Ukratko o meni… Ja sam Vojna i dolazim sa prelijepog otoka Brača. Trenutno živim u Španjolskoj u predivnom gradu Andaluzije, Sevilli, a moj život između Španjolske i Hrvatske traje od 2015…. do kada vidjet ćemo. 😉 Sve je počelo s Erasmusom za vrijeme faksa, pa stručnom praksom, te naposljetku poslovnom ponudom koja se ne odbija. Oduvijek sam voljela učenje jezika i upoznavanje novih mjesta, a posebno me fascinirala i interesirala različitost u mentalitetima ljudi u različitim kulturama.

Turizam, Marketing i Biznis

Osim formalnog obrazovanja magistra Ekonomije – Management u turizmu i hotelijerstvu, zatim završen stručni ispit za Voditelja turističke poslovnice, te studija u Španjolskoj… ono još važnije jest da imam višegodišnje iskustvo rada u različitim područjima turizma i biznisa. Volim raditi i na vlastitim poslovnim projektima.

Konkretno, posredovanjem u iznajmljivanju smještaja bavim više od 10 godina kako u Hrvatskoj tako i u Španjolskoj i kroz ruke mi je prošlo na tisuće gostiju. Osim toga, od 2020. ovdje pišem o online biznisu, motivaciji, svom iskustvu, životu i radu turizmu u Španjolskoj (Sevilla), ali i o Erasmus programu (studiju i stručnoj praksi) u Španjolskoj i o tome kako mi je doslovno promijenio život i otvorio vidike. Zahvaljujući blogu postala sam partner s više tvrtki u branši…

Ples

Osim turizma i biznisa, jako veliku i bitnu ulogu u mom životu ima ples kojim se bavim otkada znam za sebe. Aktivno plešem salsu, bachatu, kizombu, heels, reggaeton, te pole dance. Osim nastupa, u Španjolskoj i Hrvatskoj se bavim i podučavanjem plesa, posebno lady stylinga za cure. Obožavam prenositi znanje i svoju strast prema plesu na druge, te ih motivirati u pomicanju vlastitih granica. Iznimno vjerujem u važnost osobnog rasta i osvješćivanja.

Sigurna sam da ćeš ovdje pronaći nešto korisno za sebe.

Ovo je bilo kratko o meni, a tebi

HVALA ŠTO SI TU! 🙂

OVDJE se možeš prijaviti na NEWSLETTER i/ili postaviti PITANJE/PRIJEDLOG ZA SURADNJU.