Uštedi vrijeme i novac i na putovanju Andaluzijom se potpuno opusti i uživaj bez da brineš o gubitku vremena kao rezultata samostalnog uzaludnog planiranja!

Ako na blogu nisi pronašao/la što te zanima, bookiraj konzultacije 1:1 samnom kako bi ti mogla pomoći s informacijama koje te zanimaju.

To mogu biti bilo kakva pitanja za dodatne informacije ili asistenciju vezana za Sevillu ili Andaluziju općenito… od savjeta za pronalazak najboljeg i/ili napovoljnijeg smještaja, transfera, savjeta za putovanja, Erasmusa i sl.

VAŽNE UPUTE:

  • Za konzultacije popuni obrazac ispod sa pitanjima koja mi želiš postaviti i ostalim detaljima koji te zanimaju kako bi ti mogla najbolje pomoći i dati ti najkorisnije informacije prilagođene upravo tebi
  • U kratkom vremenu šaljem ti povratni email s detaljnim odgovorima na sva tvoja pitanja, mojim prijedlozima i savjetima
  • Ako smatraš da ti trebaju osobna pojašnjenja, možemo dogovoriti i Zoom poziv u trajanju 30min (navedi okvirno vrijeme i dan kada ti najviše odgovara za Zoom poziv da se brzo dogovorimo i uskladimo)
  • Detalje za uplatu šaljem ti mailom koji navedeš u obrascu

Konzultacije 1:1

Komunikacija email-om i/ili Zoom poziv 30min

Cijena: 45€

    MOŽDA ĆE TE ZANIMATI I OVO: