Ebook / Paperback: “Make Money Online”

Ako razmišljate o tome kako zaraditi nešto dodatnog novca ili stvoriti novu tvrtku, bilo online ili ne, ova knjiga je definitivno za vas.

Knjiga “Make Money Online” je na engleskom jeziku kako bi bila dostupna svima. Osim toga, možete ju imati u ebook ili paperback (printanoj) verziji.

U ovoj knjizi pronaći ćete brojne ideje i primjere poslova koje možete započeti još danas sa bez ili malo početnog ulaganja i iskustva. Neke od ovih poslova imam i osobno, a za neke sam čula i istraživala. Ova se knjiga uglavnom odnosi na poslove za koje vam je potreban samo Internet, jer ako posao možete obavljati putem Interneta, to znači da ga možete obavljati bilo gdje: na plaži, u kafiću u blizini kuće, u drugoj zemlji,… Sve dok imate internetsku vezu, možete raditi i možete zaraditi, što u konačnici znači da imate više slobode i vremena za druge stvari.

Ako novac možete lako potrošiti, možete se i motivirati da lako zarađujete. Najbolji način da to učinite je započeti neke sporedne poslove od kuće koje možete raditi nakon posla ili vikendom. Jednom kada vaš sporedni posao počne zarađivati ​​dovoljno novca, odnosno ostvarivati željene prihode, tada to može postati vaš primarni posao. Zarađivati ​​novac nije jako teško ako radite pametno!

Na donjem linku možete kupiti EBOOK ILI PAPERBACK (PRINTANU) verziju knjige. Uživajte!