Svi znamo koliko je danas važno biti prisutan u online svijetu. Bez profesionalne web stranice i kvalitetnog sadržaja, vrlo je teško istaknuti se među konkurencijom. Možeš imati odličan proizvod ili uslugu, ali ako nitko nezna za to trebat će puno više vremena da dođeš do ciljne publike. Ovo su digitalne usluge koje će ti pomoći da u kraćem vremenu postigneš svoje ciljeve i predstaviš se svojim budućim klijentima u najboljem svjetlu.

1. Izrada web stranica i e-commerce

Imaš vlastiti posao i želiš doći do šire publike? Imaš kvalitetan proizvod/uslugu i želiš ga predstaviti potencijalnom kupcu?

Pomažem malim poduzećima, obrtnicima, freelancerima i kreativcima da postanu prisutni u online svijetu kreirajući jednostavne, prezentacijske i SEO optimizirane web stranice u WordPressu. S obzirom da je svaki projekt individualan i zahtijeva isto takav pristup, u upitu ukratko pošalji što ti je potrebno. Tako ću ti moći dati konkretne informacije o cijeni.

2. Copywriting i Content writing

Ako već imaš web stranicu i potrebna ti je pomoć u kreiranju sadržaja, tu sam za tebe. Naime, nije dovoljno samo imati web stranicu. Važno je imati i kvalitetan sadržaj na njoj. Kvalitetno pisani i optimizirani tekstovi i članci od iznimne su važnosti da stekneš povjerenje čitatelja i pokažeš da si profesionalan u tome što radiš. Samo tako će te čitatelji i potencijalni klijenti shvatiti ozbiljno i dati povjerenje upravo tebi.

Ovo su digitalne usluge kojima ti mogu pomoći tu tome:

  • Pisanje tekstova za web stranicu
  • Pisanje blog postova i članaka
  • Pisanje ebook-a

3. Dizajn posjetnica

Imaš već svoj posao, ali ti je potrebna posjetnica kojom ćeš se predstaviti budućim klijentima i suradnicima? Nemaš vremena smostalno se pozabaviti njenom dizajnu i izradi? Pošalji upit sa svojim preferencijama dizajna i podacima za koje želiš da su na posjetnici i ostalo prepusti meni.

Napomena: S obzirom na individualan i posvećen pristup svakom projektu, javi se upitom da dobiješ što raniji termin.