Želite ići u shopping dok ste u Sevilli i pitate se: “Gdje to lokalci obavljaju najbolji shopping?”… Evo odgovora! 😉

Španjolci su iznimno modno osviješteni, kako žene tako i muškarci. Generalno im je jako bitno da su dotjerani i da je frizura na svom mjestu. I zato, dobar i kvalitetan shopping jako im je bitan. Ovo su mjesta u gradu gdje kupuju:

Calle Tetuán

Svakako najpoznatija shopping ulica u Sevilli je ulica Tetuán (calle Tetuán) u samom centru grada i blizu trga “Plaza Nueva”. Ovdje se nalaze sve najpoznatije trgovine kao što su Zara, Bershka, Mango, H&M, C&A, Massimo Dutti, Sephora, Kiko Milano, Mac, Stradivarius, Douglas, … Dakle, ovdje možete pronaći sve što trebate, od odjeće, obuće, nakita, kozmetike, … U slučaju da ipak ne pronađete sve što vam treba, na kraju ulice Tetuán nalazi se trg “Plaza del Duque” gdje se nalazi poznati centar “El Corte Inglés”. Ima par katova, a u prizemlju se nalazi i veliki supermarket s lokalnim i internacionalnim markama proizvoda.

Calle Sierpes

Ulica Sierpes (calle Sierpes) paralelna je s ulicom Tetuán. S jedne strane, u ulici Tetuán nalaze se više moderne trgovine, a u ulici Sierpes mogu se naći uglavnom tradicionalne lokalne trgovine odjećom, šeširima i lepezama, zatim trgovine nakita i trgovine proizvoda za njegu tijela. U ovoj ulici nalazi se dućan “Primor”, poznati lanac drogerija u kojem možete kupiti kozmetičke proizvode po povoljnim cijenama.

Centro Comercial “Torre Sevilla”

Centro Comercial “Torre Sevilla” je poznati trgovački centar u Sevilli u kojem možete obaviti jako dobar i kvalitetan shopping, a od centra grada nalazi se oko 25 minuta laganog hoda ili 10ak minuta ukoliko se odlučite za taxi. Ovdje ćete također pronaći većinu poznatih trgovina kao što su Mango, H&M, Guess, Fnac (trgovina tehnologije) … ali ono najvažnije zbog čega ljudi uglavnom dolaze ovdje obaviti shopping je poznata trgovina “Primark” koju odlikuju jako povoljne cijene i kvalitetni proizvodi. Svakako preporučam.

Želim vam ugodan shopping! 🙂

SEVILLA:

MOŽDA ĆE TE ZANIMATI O OVO:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)